«Мій будинок - моя інвестиція», або чому іноземці вважають за краще PARK RESIDENCE

Купівля нової квартири - це завжди складне і відповідальне рішення. Але її придбання гарантовано буде простим і приємним, якщо у фокусі вашої уваги - новий об'єкт в м Дніпро PARK RESIDENCE від девелопера GREENWOOD.

Park Residence - це новий розкішний будинок преміум-класу в найпрестижнішому, районі Дніпра - Соборному. По сусідству історично значимі об'єкти - Преображенський собор, знаменитий парк Шевченка, мальовничий Монастирський острів - самі привабливі, духовні місця міста. І що примітно - вже сьогодні Park Residence асоціюється з місцем, де «багато природи» - тут поруч і річка, і розкішний парк, і острів.

Park Residence має витончений, елегантний архітектурний стиль. За своєю концепцією він відноситься до категорії клубних будинків, тому тут обмежена кількість жителів. Всього 46 квартир площею від 67м.кв, в кожній з яких є особистий балкон або тераса, дворівневий підземний паркінг для власників квартир і невеликий закритий внутрішній двір. Ну а на даху 7 поверхи - велика тераса, де можна відпочивати або працювати не залишаючи межі будинку.

Park Residence - це флагманський проект компанії Greenwood - українського девелопера з бездоганною репутацією. Забудовник успішно працює на ринку будівництва та нерухомості з 2009 року, постійно розширюючи портфель реалізованих проектів. Але саме Park Residence акумулював у собі весь накопичений технологічний і творчий досвід девелопера.

Як же придбати квартиру в клубному будинку Park Residence?

Для своїх клієнтів GREENWOOD розробив максимально простий механізм придбання квартири, в тому числі - і для іноземних громадян. Щоб почати діалог, досить зробити один дзвінок або зв'язатися з девелопером через сайт або месенджер. Спеціаліст відділу продажів - він же ваш персональний менеджер - допоможе підібрати найкращий варіант: в Park Residence є квартири від 67 до 300 кв.м, а також бізнес-приміщення від 150 до 700 кв.м. Потім клієнт вибирає зручну форму оплати, персональний менеджер допомагає зробити всі розрахунки і забронювати вподобану квартиру. На сьогоднішній день у продажу ще є вільні квартири, але слід поспішити адже вже цього літа об'єкт вводитися в експлуатацію, і власники квартир зможуть почати ремонт. Варто зауважити, що пропозицій по житловим комплексам такого рівня на ринку не так вже й багато.
Для іноземного інвестора нерухомість в Україні є привабливою і відносно недорогий. Безліч IT компаній, міжнародні банки, медичні клініки вибирають Україну як нового майданчика для розвитку і зростання. Якщо ви розглядаєте покупку комерційної нерухомості в м Дніпро, але є громадянином іншої країни, і не може особисто приїхати на операцію, представляти ваші інтереси може довірена особа в Україні - родич, бізнес-партнер, юрист. Зі свого боку компанія GREENWOOD супроводжує клієнта протягом всієї угоди - від вибору квартири і до отримання права власності.
Prostir в Park Residence!
Park Residence
21.04.2021
Читати
Цікаві факти про Park Residence
Park Residence
09.04.2021
Читати
Гармонія між інтер'єром та екстер'єром
Park Residence
05.04.2021
Читати
Дивитися все