Гармонія між інтер'єром та екстер'єром

Сучасний екстер'єрний дизайн дещо відмінний від класичних прикладів колишніх епох. Але все ж ми вважаємо, що головне в будинку - єдність інтер'єру та фасаду. Створюючи інтер'єр, потрібно думати про будинок як про єдине ціле просторі, що складається з окремих приміщень, пов'язаних між собою.

Сьогоднішній споживач бажає, з одного боку - технологічного максимуму, з іншого боку - максимуму екологічного, тобто наявність спеціального обладнання систем кондиціонування, енергозберігаючих елементів і елементів озеленення. Саме тому вкрай важливо розуміти головні тренди ринку нерухомості і враховувати їх при розробці проектів.

Неокласицизм, класика, арт-деко, мінімалізм і еко-стиль - АГАЛЬНІ стилі, які використовуються в інтер'єрі Park Residence. Вони не конфліктують з головною концепцією проекту, а навпаки, доповнюють фасад і роблять сам будинок ще більш унікальним.

Важливо, щоб гармонія була в усьому, адже будинок - це не просто обмежена кількість квадратних метрів і стіни. Це місце, куди людина повертається кожен день, де переживає всі найважливіші моменти свого життя, де так комфортно і спокійно, де одним словом людина ЖИВЕ.
Prostir в Park Residence!
Park Residence
21.04.2021
Читати
Цікаві факти про Park Residence
Park Residence
09.04.2021
Читати
Оазис в будинку: з ким добре відпочивати, думати і худнути
Park Residence
06.10.2020
Читати
Дивитися все