PARK RESIDENCE готується до введення в експлуатацію

PARK RESIDENCE впевнено наближається до дуже важливої події - введення в експлуатацію.

Вже практично закінчені фасадні роботи в PARK RESIDENCE, в активній фазі - внутрішня обробка будинку. У вересні буде завершено облаштування знаменитої тераси на даху, а також до фіналу підійдуть роботи, пов'язані з благоустроєм прилеглої території. Підключення інженерних комунікацій в житловому комплексі (вода, світло) на постійній основі намічено на жовтень-листопад цього року. PARK RESIDENCE - будинок з приголомшливо красивої класичної архітектурою, флагманський проект GREENWOOD. У нього надзвичайно вдале місце розташування - ул.Ефремова, в престижному Соборному районі Дніпра. По сусідству - Преображенський собор, парк Шевченка, Монастирський острів.

PARK RESIDENCE - це клубний будинок. Всього - 2 секції по 7 і 10 поверхів, 49 квартир. Ще 2 поверху - підземний паркінг, де є абсолютно все для комфорту автовласників, включаючи можливість зарядки електромобілів.

Всі квартири - з вільними плануваннями, площею від 67 до 205 кв.м. Висота стель в квартирах - 3,30 м.

Практично в кожній квартирі є балкон або навіть ціла тераса. Більш того, в PARK RESIDENCE - розкішний парк на даху з критою альтанкою, де можна відпочивати, працювати і спілкуватися.
Інновації та надійність

Цікава технічна особливість - будинок побудований на буроін'єкційних палях глибиною більше 30 м. Тобто довжина паль така ж, як висота будинку. Це гарантія надійності як самої будови, так і безпеки споруд поруч.

Зовнішні стіни заповнені газобетоном товщиною в 200-250 мм.

Оздоблення фасаду - комбінована: не житлові зони з фіброцементних панелей, зовнішні стіни - утеплення по системі мокрий фасад по системі «Вaumit». Все це надає будівлі презентабельний зовнішній вигляд і захищає від механічних пошкоджень і вигоряння.

При створенні міжквартирних перегородок використовувалася кладка з керамічної цегли товщиною 250 мм - це запорука високої звукоізоляції і комфорту в квартирі.



Функціонал і естетика

Все внутрішнє оформлення PARK RESIDENCE - естетично і функціонально. Для обробки використовуються виключно благородні матеріали. Класична кольорова гамма теплих відтінків, дизайнерське лобі - все вишукано і раціонально.

Тераси обладнані маркізами, які закривають огляд з верхніх поверхів і бережуть приватні «оазиси» від дощу і снігу.

Швидкісні ліфти преміум-класу від Schindler - максимально безпечні і безшумні.

У квартирах передбачені алюмінієві віконні системи Schüco з двокамерними склопакетами, що забезпечують максимальну енергоефективність і захист від ультрафіолету.
Є все, щоб бути ідеальним!

Багато уваги проектувальники приділили плануванню прибудинкової території: в PARK RESIDENCE повноцінно реалізований концепт «двору без авто» - територія двору закрита, є автономний заїзд в паркінг.

«Примітно, що розвинена інфраструктура поруч з будинком дозволяє залишатися в центрі активного життя, але при цьому відчувати близькість річки, парку, острови, - коментує директор з маркетингу Ангеліна Бондар. - У PARK RESIDENCE є все, щоб бути ідеальним будинком, в якому комфортно насолоджуватися життям. У продажу ще є кілька квартир - запрошуємо подивитися і познайомитися ближче! Нам є, чим вас здивувати і порадувати ».
Prostir в Park Residence!
Park Residence
21.04.2021
Читати
Цікаві факти про Park Residence
Park Residence
09.04.2021
Читати
Гармонія між інтер'єром та екстер'єром
Park Residence
05.04.2021
Читати
Дивитися все