Park Residence введений в експлуатацію!

На цю подію з нетерпінням чекали всі - і майбутні мешканці, і вся команда Greenwood. Для девелопера це серйозна, значна дата і - подоланий етап. Він став не тільки частиною успішного портфоліо компанії, а й сенсом 3-річної роботи, великий і вже досягнутої метою для її співробітників. Зрозуміло, попереду ще багато «документальної» і процедурної роботи. Але відчуття того, що сталося дійсно важливе - воно у всіх причетних!

Колись ми говорили про те, що у кожного міста є так звані будівлі Cookie - за якими дізнаються вулицю, на які орієнтуються в пошуках потрібної адреси і «в районі» яких призначають зустрічі. Чому? Тому що ці будинки впізнавані, легко запам'ятовуються, «зчитуються» поглядом, задають настрій. І без удаваної скромності Park Residence став саме таким. Будинок з унікальною архітектурою підкреслено благородно зайняв свої позиції в Соборному районі, освіживши і доповнивши його історичну карту.

Але ще набагато цінніше те, що люди, які обрали Park Residence своїм, будуть жити тут комфортної, наповненою, щасливим життям. Радіти і отримувати задоволення від кожного дня.

Ну і ... рекламна пауза! У продажу залишилися всього 2 квартири. Поспішайте почати новий щасливий етап життя в новому щасливому (і що важливо - вже введеному в експлуатацію) будинку - в Park Residence!
Prostir в Park Residence!
Park Residence
21.04.2021
Читати
Цікаві факти про Park Residence
Park Residence
09.04.2021
Читати
Гармонія між інтер'єром та екстер'єром
Park Residence
05.04.2021
Читати
Дивитися все