Проведення загальних зборів співвласників ЖК Palermo

Повідомляємо Вам про те, що “02” липня 2018 року о 19 годині 00 хвилин за адресою: м. Дніпро, вул. Троїцька 21г, аудиторія 305 (конференц зал Parle) відбудуться загальні збори об‘єднання співвласників багатоквартирного будинку, що розташований за адресою: м. Дніпро, вул. Свєтлова, будинок 42А.

Збори проводяться з ініціативи правління ОСББ «ПАЛЕРМО», а саме: Молчанова М.С. (кв. 99), Іщенко В.А. (кв. 69), Терешкевича С.Д. (кв. 6), Гармаш М.Г. (кв. 137), Нехамкіна М.Р. (кв. 106), Крутько Д.О. (н/п 21,22,40), Соніна М.І. (кв. 53).

Проект порядку денного установчих зборів:

Обговорення можливих (передбачених законодавством) форм управління будинком (управління будинком ОСББ самостійно, управління будинком спеціальною організацією, або приватним «управдомом») та визначення форми управління багатоквартирним житловим будинком за адресою м. Дніпро вул. Свєтлова 42А.
Про укладання договору на постачання електроенергії та надання повноважень голові правління на підписання цього договору.
Про укладання договору про надання послуг з централізованого постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) та надання повноважень голові правління на підписання цього договору. Обговорення питання щодо укладання одного договору на водопостачання з ОСББ без оформлення індивідуальних особистих рахунків з кожним співвласником.
Про укладання договору на технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання та ШРП. Про укладання договору на розподіл природного газу та надання повноважень голові правління на підписання зазначених договорів.
Про обрання комісії та надання повноважень комісії для складання та підписання акту приймання-передачі будинку в управління та відповідної документації від забудовника.
Про затвердження кошторису на 2018 рік та розміру внесків на утримання будинку.
Запрошуємо Вас взяти участь в установчих зборах. При собі необхідно мати документ, що посвідчує особу власника, або посвідчення особи та довіреність на представництво інтересів власника на установчих зборах та документи, що підтверджують право власності на квартиру/нежитлове приміщення (витяг).
Prostir в Park Residence!
Park Residence
21.04.2021
Читати
Цікаві факти про Park Residence
Park Residence
09.04.2021
Читати
Гармонія між інтер'єром та екстер'єром
Park Residence
05.04.2021
Читати
Дивитися все