Весну зустрічаємо з радістю, проводжаємо зиму з гордістю!

Підводячи підсумки зимового сезону будівництва, ми пишаємося результатом! Всі заплановані роботи виконані в повному обсязі - прекрасний житловий комплекс PALERMO нарешті набуває свої видимі обриси. Погодьтеся, зима 2016 була складна, будівельна бригада зазнала на собі всі можливі погодні умови - сніг з дощем, морози до -23, рвучкі вітри і ожеледь, але планові роботи ми виконали.

Фахівці відділу технічного нагляду компанії GREENWOOD тримали руку на пульсі метеопрогнозів і коректували роботу будівельного майданчика, щоб не порушувати державні будівельні норми і провести роботи якісно. Варто нагадати, що існують стандарти, що регулюють процес будівництва житлових об'єктів, і не всі погодні умови дають можливість проводити роботи, що ще раз доводить: швидко - не означає якісно!

На сьогоднішній день змонтовані плити перекриття і завершена цегляна кладка цокольного поверху першої секції. Виконано монтаж другого крана для підвищення продуктивності бригади і оптимізації робочого процесу. Плани на весняно-літній сезон затверджені, приступаємо до виконання!
Prostir в Park Residence!
Park Residence
21.04.2021
Читати
Цікаві факти про Park Residence
Park Residence
09.04.2021
Читати
Гармонія між інтер'єром та екстер'єром
Park Residence
05.04.2021
Читати
Дивитися все