«Вони повинні бачити, як будується реальний будинок»: GREENWOOD проводить екскурсії для студентів

Днями співробітники Greenwood провели екскурсію на будівельний майданчик Park Residence для студентів Придніпровської державної академії будівництва та архітектури (ПДАБА). Це перший захід такого формату, яке стане традиційним для компанії!

В екскурсії взяли участь студенти II-IV курсів. У ролі гідів від компанії виступила ціла команда, в складі якої - головний архітектор проекту Андрій Грімані, провідний архітектор Павло Абрамов, технічний директор проекту Сергій Баглай і бренд-менеджер проекту Ольга Небрат.

Як годиться, перед початком екскурсії студенти прослухали інструктаж з техніки безпеки на будівельному майданчику. Маршрут пролягав по обидва секціях будівлі, терасі, потім - спустилися на 6 м під землю в паркінг.
«Екскурсоводи» зізнаються - для них цей захід було несподіваним і відповідальним. «Тому що, коли тебе жадібно слухають і засипають купою питань твої майбутні колеги або конкуренти - ти просто зобов'язаний показати молоді вищий клас!» - коментує Ольга Небрат.

Екскурсія тривала 2 години. Але і для «приймаючої сторони», і для гостей час пролетів непомітно. Студенти виявилися допитливими, енергійними, здатними дискутувати і ставити складні запитання. Їх цікавило все - від матеріалів до концепції.

Анна, студентка II курсу ПГАСА:

- Так цікаво: Park Residence на вигляд такий великий, а квартир - всього 46! Мені сподобалося, що квартири просторі, високі стелі додають повітря. Ну і тераса - супер!

Олексій, студент IV курсу ПГАСА:

- Вразили технології, підходи. Все зрозуміло і якісно. Сама архітектура з розряду тих, що завжди запам'ятовується. Однозначно - час провели з користю.
«Нинішнім нашим студентам не вистачає спілкування з практиками. Подивившись на хлопців, які прийшли на екскурсію, стало зрозуміло: вони не хочуть будувати піщані замки, вони хочуть будувати реальні будинки. Ми абсолютно відкриті і готові ділитися досвідом. Хто знає - можливо, серед них є майбутні «автори» нових проектів Greenwood »- розмірковує СЕО компанії Віталій Мажара.
Prostir в Park Residence!
Park Residence
21.04.2021
Читати
Цікаві факти про Park Residence
Park Residence
09.04.2021
Читати
Гармонія між інтер'єром та екстер'єром
Park Residence
05.04.2021
Читати
Дивитися все